توصیه های طب ایرانی در ایام گرم سالیک متخصص طب ایرانی و مکمل اظهار کرد: در روزهای گرم تابستان افراد با مزاج گرم از مصرف غذاها و نوشیدنی هایی که حرارت بدن را بالا می برد، خودداری کرده یا خوردن آن را محدود کنند. - ایسنا/البرز یک متخصص طب ایرانی و مکمل اظهار کرد: در روزهای گرم تابستان افراد با مزاج گرم از مصرف غذاها و نوشیدنی هایی که حرارت بدن را بالا می برد، خودداری کرده یا خوردن آن را محدود کنند. دکتر هایده گل سرخی در گفت و گو با ایسنا، درباره راهکارهای طب سنتی و ایرانی برای حفظ سلامت بدن در فصل گرما گفت: از دیدگاه طب ایرانی فصل تابستان به دلیل افزایش دما مزاج گرم و خشکی دارد و این افزایش دما باعث می شود افرادی که طبع گرم دارند، در فصول گرم سال احساس راحتی نداشته باشند. لذا با توجه به اینکه در طب سنتی هم پیشگیری مقدم بر درمان است، باید در ایام گرم سال به رعایت نکاتی که مرتبط با تغذیه و سلامت بدن است، بیشتر دقت کرد تا آسیب کمتری ببینیم. وی افزود: کلیه افراد و کسانی که طبع گرم و خشک دارند باید از خوردنی ها و نوشیدنی هایی که حرارت بدن را بالا می برد و مزاج گرمی دارند، خودداری کرده یا مصرف آن را کمتر کنند. چون بدن در فصل تابستان به آب و رطوبت بیشتری نیاز دارد و مزاج گرم این خوراکی ها رطوبت بدن را کم کرده و یا از بین می برند. برچسب ها: طب ایرانی - ایرانی - تابستان - افزایش دما - سلامت بدن - افراد - نوشیدنی |
آخرین اخبار سرویس: |